Mathilda Ruus & Marcus Ruus

veckan i Åsarna
Hej!
När jag lämnade Sundsvall för en vecka sedan bestämde jag mig för att stanna kvar i Åsarna hela veckan. Detta för att slippa åka så mycket bil och att få komma ikapp med mig själv. Det är det beslut jag inte ångrar för vad kul jag har haft. 
I tisdags var vi på fjället och åkte skare! Det var klarblå himmel och sol det var verkligen jättekul. Det var ett riktigt njutar pass. På onsdagen var jag med några killar från gymnasiet upp på fjället då åkte vi klassiskt. Det är så kul att få åka på spår man aldrig åkt på tidigare det är verkligen något jag uppskattar. De andra dagarna gled jag runt på spåren nere i byn. 
När seniorerna på torsdagen åkte till Kalix fick jag hela huset för mig själv... jag var lite rädd att jag inte skulle få någon sömn med det gick ju faktiskt bra! På Torsdag efter skolan kom Ingrid. Vi tog oss till affären och sedan gjorde vi tacos och tittade på film. Ja vi hade det lite allmänt mysigt. På fredagen hade jag bestämt mig för att jag skulle plugga lite efter träningen men istället somnade jag. Jag vaknade av att någon körde bil på gräsmattan. Då kom några av killarna från klubben som slutat tidigt på skolan. Så vi satt och pratade en stund sen fixade jag fika till dom. Haha ja det var kul. Men plugget fick lida men det kan man ta en annan gång.
Att två ställen kan vara så olika alltså Torsby och Åsarna. Ibland som denna veckan undrar jag varför jag inte går i Åsarna. Men då kanske det inte hade varit så kul. Nu kan man liksom komma lite när man känner för och åka när man känner för det. 
Aja jag har i alla fall haft det riktigt  roligt och det var välbehövligt. Att bara få att det kul och slippa oroa sig en massa.
Nu är vi i Kalix på cupavslutning. 


En bild från tisdagens pass 
// Mathilda